När ditt husdjur vandaliserar ditt hem :)

Igår kväll kom jag hem från jobbet och såg att katterna hade klöst sönder mina gardiner. Verkade som de hängt från dem och glidit ner. Kan inte riktigt säga att jag är förvånad då detta inte är första gången de hittar på bus. Jag vet inte vad man ska säga längre då de alltid hittar nya sätt att vandalisera hemmet. Senast var det det ju soffan som tog stryk och då var jag tvungen att inhandla en ny som inte var lika känslig mot klorna. Den nya soffan kom förra veckan och den köpte jag från Ellos till ett riktigt bra pris. Det jag tyvärr hade missat var att man kan få rabatter på sin order genom att utnyttja olika rabattkoder för Ellos som finns lite utspritt på olika rabattsidor. Man kunde få upp till 50% rabatt på en vara eller 40% på hela ordern. I vilket fall som helst ska jag definitivt ha det i åtanke när jag kikar efter nya gardiner som jag nu är tvungen att inhandla. Såg att det fanns fina gardiner på Hemtex.se och kikade även på Jotex som är en systerbutik till Ellos. Svårt att bestämma mig för vilken butik som gardinerna skall inhandlas på men såg att samma sida som jag tipsade om erbjuder även en Jotex rabattkod som ger dig 40% lägre pris på nya gardiner. Jag får väl handla något som inte hänger långt ner så katterna inte kommer åt dem. Trist att man ska behöva anpassa sin heminredning efter dessa små banditer. Men sanningen är ju att jag älskar dem och skulle aldrig byta ut dem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>