Att bada en liten hund

Många tar sina hundar till salonger för att få dem fina men har man en liten hund så är det väldigt enkelt att göra jobbet själv. Spara dina pengar och gör upplevelsen mer avkopplande för ditt husdjur genom att fullända din mini spa där hemma.

Samla alla produkter som du ska ha under din ”behandling” Beroende på hur mycket energi du vill lägga ner så kan du ge din hund ett grundläggande bad eller en mer grundlig rengöring. En grundlig rengöring rekommenderas om du har en lerig liten valp. Innan du börjar bör du samla alla dessa produkter på ett ställe :Handdukar : Tillräckligt för att både torka hunden och skydda marken från en massa vatten. Hund schampo : schampo som är till för oss människor kommer att torka ut huden på hunden därför är det viktigt att du köper ett schampoo som är anpassat för hundar, dessa kan du finna i en djuraffär hos veterinär eller på nätet. Om din hund har några hudåkommor , kontakta din veterinär för en svamp-kam. När alla nödvändigheter är framme kan du börja bada din älskade fyrbenta vän.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>